no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Xmas3 Clubactie

Xmas3 Clubactie


Xmas3 Clubactie's financial review


Xmas3 Clubactie information

ONS DOELOns doel is om op een verantwoorde manier een bijdrage te leveren aan de jeugdcultuur bij clubs en verenigingen. Wij investeren in een duurzame vorm van het kweken van bomen, de clubs realiseren hun dromen.ZO DOEN WE DATDe Xmas3 Clubactie is van én voor de jeugd. De jeugd verkoopt via Xmas3 kerstbomen om geld op te halen voor de vereniging. 50% van de opbrengst is direct voor de jeugd. De ...
ONS DOELOns doel is om op een verantwoorde manier een bijdrage te leveren aan de jeugdcultuur bij clubs en verenigingen. Wij investeren in een duurzame vorm van het kweken van bomen, de clubs realiseren hun dromen.ZO DOEN WE DATDe Xmas3 Clubactie is van én voor de jeugd. De jeugd verkoopt via Xmas3 kerstbomen om geld op te halen voor de vereniging. 50% van de opbrengst is direct voor de jeugd. De overige 50% investeert Xmas3 weer terug in de natuur. Zo kan de jeugd eindelijk:* In nieuwe clubtenues lopen. Dat zorgt voor eendracht binnen de vereniging;* Hét trainingskamp organiseren;* Een jeugdhonk bouwen, waar leeftijdsgenoten kunnen napraten;* Een nieuw sportveld aanleggen. OVER ONSDe Xmas3 Clubactie is een initiatief van en voor sporters met hart voor de natuur. In de High lands van Schotland telen wij op een natuurlijk biologische wijze Nordmann kerstbomen. Ter compensatie van ons CO­­2 gebruik (o.a. voor het planten, het onderhoud en vervoer) hebben wij een natural wood aangelegd. Zo kunnen we met recht zeggen dat onze kerstbomen milieuvriendelijk zijn, in alle opzichten.ONZE KWEKERIJDat er goede whisky uit Schotland kwam, is de meesten bekend. Maar Kerstbomen? Dat vraagt wellicht om wat meer toelichting. De meeste kerstbomen in Europa komen uit Denemarken. Het klimaat in Denemarken is uitermate geschikt om kerstbomen te laten groeien: de temperatuur, luchtvochtigheid en de hoeveelheid licht zijn precies voldoende om de bomen elk jaar een stuk te laten groeien. Geografisch hebben Denemarken en Schotland veel gelijkenis en vandaar groeien ook in de omgeving van Inverness de kerstbomen precies hard genoeg voor een prachtig eindresultaat.DE KERSTBOMENDe bomen worden tijden hun groei geregeld getrimd en dat zorgt voor een goede verdeling van de takken en uitlopers. Elke boom is rondom symmetrisch en mooi kegelvormig. Wist je dat een naald van onze bomen er maar één keer aangroeit? 14 jaar oud zelfs bij de grootste bomen.

Xmas3 Clubactie industries

Sponsoring
Sport
Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Duurzaam ondernemen

Xmas3 Clubactie's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.