no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

YvYa, bewust van borstkanker

YvYa, bewust van borstkanker


YvYa, bewust van borstkanker's financial review

Employees

5


YvYa, bewust van borstkanker information

MISSIE VAN YVYAVroegtijdige signalering van borstkanker voor iedereen. VISIE VAN YVYA:Stichting YvYa streeft naar een samenleving waarbij pijnloze borstkankerscreening gemeengoed is voor iedereen met respect voor ieders persoonlijke ruimte. Stichting YvYa wil iedereen de mogelijkheid bieden om zelf te handelen in het preventief screenen op borstkanker. Stichting YvYa stimuleert de bewustwording da...
MISSIE VAN YVYAVroegtijdige signalering van borstkanker voor iedereen. VISIE VAN YVYA:Stichting YvYa streeft naar een samenleving waarbij pijnloze borstkankerscreening gemeengoed is voor iedereen met respect voor ieders persoonlijke ruimte. Stichting YvYa wil iedereen de mogelijkheid bieden om zelf te handelen in het preventief screenen op borstkanker. Stichting YvYa stimuleert de bewustwording dat vroege opsporing van borstkanker op alle leeftijden belangrijk is voor overleven én behoud van kwaliteit van leven. AMBITIEStichting YvYa is dé partner bij de realisatie en de ingebruikname van de Early Warning Scan. Met gedifferentieerde doelgroepbenadering is bewustwording van de noodzaak van vroegtijdige opsporing van borstkanker vergroot.Op dit moment wordt er gewerkt aan de validatie van de Early Warning Scan voor borstkanker.DENKTANKDe vrouwen-zelf zijn wezenlijk onderdeel bij de ontwikkeling van de Early Warning Scan voor borstkanker. Wat voor vrouwen belangrijk is, is van meet af aan ingebracht in de ontwikkeling van de EWS. Daartoe zijn de vrouwen georganiseerd in de Denktank.Dit zijn de Denktankers-van-het-moment:Hulya PinarbasiMarja van SolkemaVinuta HegdeSandra SchakieEveline SemperMonique BurmSamira LaaboudiMari-Jette JanssenDorine VinkPaulette KretéDe ontwikkeling van Early Warning Scan voor borstkanker is in november 2019 gestart met subsidie van Holland High Tech. De Early Warning Scan vervangt systematisch het ‘kijken en voelen' dat vrouwen zelf moeten doen.BORSTKANKER VOORKOMEN KAN NIEMAND. DE SCHADE BEPERKEN WEL…Volg de ontwikkeling van de Early Warning Scan. Volg ons.

YvYa, bewust van borstkanker industries

Ontwikkelen borstkankerscreening
Hospital & health care
Hospitals & health care

YvYa, bewust van borstkanker's financial review

Employees

5

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.