no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Zeki Plastik Plastik Ambalaj Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti.

Zeki Plastik Plastik Ambalaj Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti.


Zeki Plastik Plastik Ambalaj Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti.'s financial review

Employees

4


Zeki Plastik Plastik Ambalaj Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti. information

Şirkete Genel Bakış ;Zeki Plastik İlaç, Kozmetik, Gıda ve Gazlı Amortisör Sektörleri üzerine Plastik Ürünler üretmektedir.Hakkında ;Zeki Plastik 1972 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda, Türkiye ilaç ambalajı sektöründeki insan sağlığına zararlı, hijyenik olmaktan uzak pamuk tüketimini ortadan kaldırma çabasıyla, spiralli kapak üretimi yapmış ve ilaç kutularında spiralli kapak tüketiminin yayg...
Şirkete Genel Bakış ;Zeki Plastik İlaç, Kozmetik, Gıda ve Gazlı Amortisör Sektörleri üzerine Plastik Ürünler üretmektedir.Hakkında ;Zeki Plastik 1972 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıllarda, Türkiye ilaç ambalajı sektöründeki insan sağlığına zararlı, hijyenik olmaktan uzak pamuk tüketimini ortadan kaldırma çabasıyla, spiralli kapak üretimi yapmış ve ilaç kutularında spiralli kapak tüketiminin yaygınlaşmasını sağlamıştır.İlaç ambalajlarındaki başarısı bu kadarla sınırlı olmayan Zeki Plastik, aynı yıllarda damlalık ve şurup kaşıklarının doğru ölçeklerde üretilmesi konularında da öncü firma olmuştur.Zeki Plastik, 1980'lerde de teknolojisi ve tecrübesi doğrultusunda, diyabetik tatlandırıcılar için otomatik tablet düşürücü kutular üretmiştir.İlaç ambalajları üretimiyle, yorucu ancak değerli bir maceraya atılan Zeki Plastik, gıda, otomotiv ve promosyon ambalajları ve diğer ürünlerinin üretiminde de söz sahibi bir firma kimliğindedir.

Zeki Plastik Plastik Ambalaj Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti. industries

Plastik enjeksiyon
Plastik kalip
Plastics
Plastics manufacturing

Zeki Plastik Plastik Ambalaj Kalıp San. ve Tic. Ltd. Şti.'s financial review

Employees

4

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.