no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Zeolife Bulgaria

Zeolife Bulgaria


Zeolife Bulgaria's financial review


Zeolife Bulgaria information

Екипът на Zeolife е убеден, че в природата съществуват всички жизненоважни съставки за здравословен и активен начин на живот. Затова нашите продукти са изцяло естествени и приготвени от висококачествен зеолитен минерал, етерични масла, билки, козе мляко и много други полезни и лечебни природни богатства от Балканите.Нашата цел е да предложим на клиентите си единствено натурални продукти, създадени...
Екипът на Zeolife е убеден, че в природата съществуват всички жизненоважни съставки за здравословен и активен начин на живот. Затова нашите продукти са изцяло естествени и приготвени от висококачествен зеолитен минерал, етерични масла, билки, козе мляко и много други полезни и лечебни природни богатства от Балканите.Нашата цел е да предложим на клиентите си единствено натурални продукти, създадени от естествени съставки без наличие на каквито и да е изкуствени аромати, силикони, оцветители, алергени, парабени, феноксиетанол и други вредни за човека компоненти.Всичките съставки на нашите продукти са регионални – изцяло от Балканският полуостров – регион известен от древността със своите знахари, лечители и билкари. Работейки със съставки, които са от нашите земи, ние успяваме да предложим обичайно премиални продукти на цени, които могат да си позволят всички.Зеолитът, който използваме и от Сръбски находища и е с възможно най-голямата чистота(съдържа 90-95% клиноптилолит) и самият минерал е богат на микроелементи, без примеси от тежки метали и не е необходимо да се очиства или да се почива при приема на хранителната ни добавка от зеолит.Екипът на Zeolife работи с доктори и практикуващи лекари в разнообразни медицински области, където зеолитът безусловно доказва своята лечебна и благоприятна сила, а продуктите на Zeolife, подпомагат бързото оздравяване на техните пациенти.Нашата мисия е да помогнем на хората чрез силата на природата и да покажем колко полезни и ефективни са всички целебни съставки в нашите продукти.Когато вие сте доволни – ние сме щастливи, а когато вие сте щастливи – ние сме окрилени да търсим нови и различни съставки и продукти с лечебно и благоприятно действие за вашето благоденствие.

Zeolife Bulgaria industries

Health, wellness & fitness
Wellness & fitness services

Zeolife Bulgaria's financial review

Technologies

Load Balancers
CSS and JavaScript Libraries
E-commerce Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.