no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

ZorgOnline BVBA

ZorgOnline BVBA


ZorgOnline BVBA's financial review

Employees

2


ZorgOnline BVBA information

Uw zorginstelling is een ingewikkelde puzzel van zorgverlening, begeleiding, administratie, personeelsbeleid, communicatie, logistiek, etc. U wil heel graag op een gemakkelijke manier overzicht houden en op ieder moment van de dag weten wat er speelt. Met ZorgOnline is dat op een transparante en zeer gebruiksvriendelijke manier mogelijk. ZorgOnline is een allesomvattend web-based intranet dat alle...
Uw zorginstelling is een ingewikkelde puzzel van zorgverlening, begeleiding, administratie, personeelsbeleid, communicatie, logistiek, etc. U wil heel graag op een gemakkelijke manier overzicht houden en op ieder moment van de dag weten wat er speelt. Met ZorgOnline is dat op een transparante en zeer gebruiksvriendelijke manier mogelijk. ZorgOnline is een allesomvattend web-based intranet dat alle wezenlijke onderdelen van uw organisatie met elkaar verbindt. Dankzij de modulaire opbouw kiest u enkel de modules die van toepassing zijn voor uw werking. ZorgOnline werd vanuit de praktijk ontwikkeld binnen een zorginstelling. De behoefte om het beheer van leefgroepen te digitaliseren, groeide al snel uit tot het verder digitaliseren van andere diensten. De medische dienst, de keuken en de technische dienst kregen al snel hun digitaal platform waarbij vereenvoudiging en efficiëntie primair waren. Stelselmatig werd deze digitalisering ingezet wat leidde tot het ontstaan van ZorgOnline. Daar ook andere zorginstellingen met de dezelfde problematiek van papier en processen en inefficiënte communicatie worstelen, werd besloten om ZorgOnline als product aan te bieden aan andere zorginstellingen. In 2012 werd ZorgOnline verkozen tot beste intranet van Vlaanderen, was het laureaat van de VoKa innovatie-award en ontving het de Cera award voor meest innovatieve organisatie. Op de Agoria eHealth-awards van 2016 werd ZorgOnline verkozen tot het ICT-project met de hoogste ROI.

ZorgOnline BVBA industries

Information technology & services
Software development

ZorgOnline BVBA's financial review

Employees

2

Technologies

Analytics and Tracking
CSS and JavaScript Libraries
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.