no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Zuhal Müzik

Zuhal Müzik


Zuhal Müzik's financial review

Employees

36


Zuhal Müzik information

1976 yılında bir aile şirketi olarak kurulan firmamız modern yönetim anlayışıyla birlikte geleneksel yapısını da korumaktadır. Anonim Dış.Ticaret şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın kendisine ait 6 adet mağazası bulunmaktadır. Bu mağazaların yanı sıra Türkiye'nin her bölgesinde 240 satış noktasında ürünleri sergilenmektedir. Partner Bayilik anlaşmasıyla hemen her gün yeni bir satış noktası...
1976 yılında bir aile şirketi olarak kurulan firmamız modern yönetim anlayışıyla birlikte geleneksel yapısını da korumaktadır. Anonim Dış.Ticaret şirketi olarak faaliyet gösteren firmamızın kendisine ait 6 adet mağazası bulunmaktadır. Bu mağazaların yanı sıra Türkiye'nin her bölgesinde 240 satış noktasında ürünleri sergilenmektedir. Partner Bayilik anlaşmasıyla hemen her gün yeni bir satış noktası Zuhal ailesine eklenmektedir. Online ticarette de öncü firmalardan olan Zuhal Hepsiburada.com, Hızlıal.com, N11.com, Morhipo.com gibi büyük e-ticaret platformlarına da ürün tedariği yapmaktadır.Bakış Açımız ve AmacımızMüzik bizim için insanları, şehirleri, ülkeleri bir araya getiren ve birbirlerini anlayabilmelerini sağlayan evrensel dildir. Biz bu evrensel dili kullanarak çevremizi, ülkemizi daha iyi, daha mutlu bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyoruz. Bu hayali gerçekleştirmek için çalışıyor ve müzik yapmayı herkes için daha ulaşılabilir kılmayı hedefliyoruz.Değerlerimiz1) Uzmanlık, Bilgelik:Bilmek hepimize güven verir. Bizi daha iyi hissettirir. Zuhal, müziği bilen, danışılan, öğretendir, kaynaktır. Bilgi ve uzmanlıkla yanyana duran kibir Zuhal'de asla barınamaz. 2) İyilik severlik:Her yaştan ve her seviyeden müzik bilgisine sahip insanlara müziği sevdirmek, onların bu dünyaya katılmasını sağlamak, Zuhal çatısı altında uzun yıllar boyunca onlarla birarada olmak için en güçlü motivasyon kaynağımız önce onları mutlu etmektir. 3) Dürüstlük, Şeffaflık:Müşterilerimizden gizlediğimiz sırlarımız yoktur. Zuhal müşterileri satın alacakları ürünün tüm özelliklerini her yönüyle Zuhal'den öğrenir. Zuhal müşterileri tam olarak ihtiyacı olan hizmeti ve doğru ürünü en doğru fiyatla alır.

Zuhal Müzik industries

Toptan ve perakende satisi
Muezik enstrumani
Eticaret
Music

Zuhal Müzik's financial review

Employees

36

Employees

Gitar Öğretmeni
Marketing Manager
Satış Sonrası Hizmetler Departman Sorumlusu
Senior Marketing Executive

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.