no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

bernaylafem

bernaylafem


bernaylafem's financial review

Employees

14


bernaylafem information

Ajansımız 2004 yılında Berna Sağlam Naipoğlu ve Fem Güçlütürk tarafından kuruldu. Fem Güçlütürk'ün şehir hayatının dışında bir yaşam seçme kararıyla dostluk baki kalmak üzere ortaklıkları ayrıldı. Son yedi senedir ajans başkanı olan Berna Sağlam Naipoğlu, Betül Mardin ve Deniz Adanalı gibi sektörün en kıymetli duayenleriyle birlikte çalıştı. Vakko kuruluşlarında 16 yıl boyunca kurumsal iletişim di...
Ajansımız 2004 yılında Berna Sağlam Naipoğlu ve Fem Güçlütürk tarafından kuruldu. Fem Güçlütürk'ün şehir hayatının dışında bir yaşam seçme kararıyla dostluk baki kalmak üzere ortaklıkları ayrıldı. Son yedi senedir ajans başkanı olan Berna Sağlam Naipoğlu, Betül Mardin ve Deniz Adanalı gibi sektörün en kıymetli duayenleriyle birlikte çalıştı. Vakko kuruluşlarında 16 yıl boyunca kurumsal iletişim direktörlüğü yaptıktan sonra Bernaylafem'i kuran Naipoğlu'nun, ‘Olmayanı söylemeyi değil var olanı en güzel şekilde anlatmayı' prensip edinen çalışma anlayışı ajansımızın mihenk taşını oluşturuyor. Ajans olarak, marka iletişiminin kendini güncelleyen bir dinamiğe sahip olduğuna inanıyoruz. Biz de kendimizi yeni gelişmelerle güncelliyor, markanızın hak ettiği değere ulaşması adına markalara katma değer sağlamak ve o değeri korumak için modern ve inovatif öneriler sunuyoruz. Markanız hakkında sizin verdiğiniz bilgiler ışığında araştırmamızı yapıyor, bu araştırmayı esas alarak değerlendirmemizi gerçekleştiriyoruz. Marka İletişimi, Medya İletişimi, İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi, Kriz İletişimi, İletişim Eğitimi hizmetlerimiz arasında. Markalarımız: Icbc, Mastercard, Nobu Istanbul, Ritz Carlton, Volvo, Jotun, Vakko, Nef, Polat Palandöken Hotel, Hurriyet&Milliyet, Infinity Clinic, The Stay, Simurg-inn, Edis, Avsar Klinik. Sosyal sorumluluk projelerimiz: Rotahane, Caba.

bernaylafem industries

Public relations & communications
Public relations & communications services

bernaylafem's financial review

Employees

14

Notable Alumni

Ayse Ilgec
Medya İlişkiler Uzmanı
Üsküdar Üniversitesi
Ecem Gursoy
Human Resources Specialist
Gates Corporation
Anil Karas
E-Commerce Fulfillment Sales Executive
Navlungo

Employees

Director at Bernaylafem İletişim ve Marka Yönetimi
Medya Direktörü
Medya Temsilcisi
Account Manager and Social Media Coordinator
Co-Founder

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.