no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

vvHattem

vvHattem


vvHattem's financial review


vvHattem information

Voetbalvereniging opgericht in 1918 die een belangrijke maatschappelijke rol speelt in de Hattemse gemeenschap.Sportiviteit en ambitie op ieder niveau onlosmakelijk verbonden met plezier, ontspanning en verantwoordelijkheid naar elkaar.Op het grensgebied van het grootste natuurpark van Nederland ligt een stadje waar lawaai een onbegrip is. Hattem is dat stadje en al eeuwenlang een belangrijke Hanz...
Voetbalvereniging opgericht in 1918 die een belangrijke maatschappelijke rol speelt in de Hattemse gemeenschap.Sportiviteit en ambitie op ieder niveau onlosmakelijk verbonden met plezier, ontspanning en verantwoordelijkheid naar elkaar.Op het grensgebied van het grootste natuurpark van Nederland ligt een stadje waar lawaai een onbegrip is. Hattem is dat stadje en al eeuwenlang een belangrijke Hanzestad aan de boorden van de IJssel, en dat gegeven is nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen. Een stadspoort zorgt voor een stijlvol welkom en de hoofdweg leidt naar de prachtige voetbalaccommodatie van de voetbalvereniging Hattem. De entree van sportpark 't Achterveen aan de Konijnenbergweg is indrukwekkend. In een soort kuil ligt het hoofdveld en aan de zijkant maakt een prachtige tribune het geheel nog mooier.Vanuit het verleden zijn de ‘geel-blauwen' een zeer hechte gemeenschap geweest in Hattem. Op basis van identiteit? Jazeker ook. De kracht van de vereniging heeft immer gelegen in het gezamenlijk iets doen, alles gepaard gaande met een gezonde dosis ambitie en wilskracht om dat te bereiken wat te eruit te halen valt.Door het bestuur en de leden worden uiteraard de sportieve successen van onze verschillende teams als hoogtepunten ervaren, maar ook de verhuizing naar het huidige sportpark, de bouw van de tribune, de nieuwbouw van de kleedkamers, de renovatie van het clubhuis en de aanleg van een kunstgrasveld zijn mijlpalen binnen onze vereniging.In die zeer hechte gemeenschap is een ieder nog steeds welkom bij de vv Hattem ongeacht zijn of haar afkomst, achtergrond, politieke- of geloofsovertuiging en ongeacht of men recreatief of prestatief het voetbalspel wil bedrijven.

vvHattem industries

Sports
Spectator sports

vvHattem's financial review

Technologies

CSS and JavaScript Libraries
E-commerce Platforms
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.