no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

vzw De Bolster

vzw De Bolster


vzw De Bolster's financial review

Employees

60


vzw De Bolster information

Vzw De Bolster is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een niet-aangeboren hersenletsel. Onze missie luidt: ‘Je eigen leven vorm geven, met ondersteuning daar waar nodig, met respect voor jouw levensverhaal, met oog voor jouw kwaliteit'. Wij ondersteunen in de regio Zuid Oost-Vlaanderen ongeveer 300 personen met een verstandelijke beperking en 30 personen met een...
Vzw De Bolster is een voorziening voor volwassenen met een verstandelijke beperking en/of een niet-aangeboren hersenletsel. Onze missie luidt: ‘Je eigen leven vorm geven, met ondersteuning daar waar nodig, met respect voor jouw levensverhaal, met oog voor jouw kwaliteit'. Wij ondersteunen in de regio Zuid Oost-Vlaanderen ongeveer 300 personen met een verstandelijke beperking en 30 personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Wij bieden onze cliënten woonondersteuning, dagondersteuning en individuele begeleiding aan. Vzw De Bolster heeft als doel om samen met de cliënt vorm te geven aan zijn/haar levenskwaliteit. Dit gebeurt in dialoog met de cliënt en zijn sociaal netwerk. Verder zetten we in op het welbevinden en de professionaliteit van onze medewerkers, zowel individueel als in teamverband. We handelen vanuit de principes van deugdelijk ondernemerschap, en werken vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie. De waarden die ons handelen richten zijn: 'de mens centraal', 'krachtgericht werken', 'de hartelijke professional', 'team als basis' en 'openheid als grondhouding'. In onze vestigingen in Zwalm (maatschappelijke zetel) en Kluisbergen ondersteunen wij personen met een verstandeljike beperking. Onze vestiging in Ronse richt zich naar personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast bieden wij beschermd wonen + jobcoaching (in Herzele, Gavere in Zingem) en gedecentraliseerd wonen (in Gavere, Dikkelvenne, Merelbeke, Zottegem en Melle) aan.

vzw De Bolster industries

Jobcoaching
Nietaangeboren hersenletsel
Dagondersteuning
Rechtstreeks toegankelijke hulp

vzw De Bolster's financial review

Employees

60

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.