no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

www.studentskisvet.com

www.studentskisvet.com


www.studentskisvet.com's financial review


www.studentskisvet.com information

Organizacija Studentski svet je osnovana 2004. godine od strane grupe beogradskih studenata sa ciljem ostvarivanja pozitivnih društvenih promena u oblastima koje se tiču studentske populacije.Svrha Studentskog sveta je poboljšanje položaja mladih, naročito studenata, i njihovo priznavanje kao pokretačke i razvojne snage u društvu. Studentski svet nastoji da mobiliše studente u cilju iskazivanja nj...
Organizacija Studentski svet je osnovana 2004. godine od strane grupe beogradskih studenata sa ciljem ostvarivanja pozitivnih društvenih promena u oblastima koje se tiču studentske populacije.Svrha Studentskog sveta je poboljšanje položaja mladih, naročito studenata, i njihovo priznavanje kao pokretačke i razvojne snage u društvu. Studentski svet nastoji da mobiliše studente u cilju iskazivanja njihovih potencijala, ostvarivanja prava i individualnog razvoja u svesne, društveno odgovorne ličnosti.Bazični program Studentskog sveta je portal na adresi www.studentskisvet.com koji objedinjuje najširi spektar informacija od interesa i značaja za studente kao primarnu korisničku grupu. Cilj portala je da postane nezaobilazna Internet lokacija za sve koji žele da se upoznaju sa visokoškolskom scenom u Srbiji i ostvare uvid u aktuelna akademska dešavanja.Moto redakcije portala StudentskiSvet.com je Sve o studentima - Sve za studente! U skladu sa tim, izbor informacija je takav da odgovori potrebama studenata, ali i inicira njihovo aktiviranje pozivajući ih na akciju.Poseban aspekt Studentskog sveta je interaktivnost sa posetiocima koja se ostvaruje kroz pružanje mogućnosti korisnicima da sami kreiranju informacije, da ih komentarišu i kroz poseban segment portala ostvaruju akademske diskusije na različite teme.Studentski svet je otvoren za saradnju sa svim pojedincima i grupama koji dele naše interese u vezi sa poboljšanjem položaja studenata i omladine.

www.studentskisvet.com industries

Internet
Informacije o studentskom zivotu
Turizam
Studentska desavanja

www.studentskisvet.com's financial review

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.