no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.S.

İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.S.


İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.S.'s financial review

Employees

17


İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.S. information

İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.Ş. 1979 yılında iş uygulamaları ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet etmek amacıyla İstanbul'da kurulmuştur. 1980 ve 1990'lı yıllarda başta IBM mainframe ve AS/400 olmak üzere çeşitli platformlarda kendi yazmış olduğu muhasebe ve bordro iş uygulamalarını Vestel, Mobil gibi müşterileri için uyarlamış, bu uygulamaların geliştirme ve teknik destek hizmetle...
İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.Ş. 1979 yılında iş uygulamaları ve bilgi teknolojileri alanlarında hizmet etmek amacıyla İstanbul'da kurulmuştur. 1980 ve 1990'lı yıllarda başta IBM mainframe ve AS/400 olmak üzere çeşitli platformlarda kendi yazmış olduğu muhasebe ve bordro iş uygulamalarını Vestel, Mobil gibi müşterileri için uyarlamış, bu uygulamaların geliştirme ve teknik destek hizmetlerini vermiştir.İnfotek 2003 yılında varolan tecrübeli kadrosuna, her biri konusunda uzman, genç ve başarılı teknoloji uzmanlarını katarak yeniden yapılanmaya gitmiştir. Bu dönemde süreçlerini de güncelleyerek modernize eden şirket "Bağımsız Yazılımcı", "Network Uzmanı" ve "Veritabanı Uzmanı" sıfatlarıyla Microsoft İş Ortakları Ağı'na dahil olmuştur. Bundan sonra iki sene boyunca eski yazılımlarına destek vermeye devam etmiş, bunun yanısıra şirketlere gelişmiş altyapı teknik danışmanlık ve veritabanı hizmetleri sağlamıştır.Piyasadaki yazılımlarının ve bunların kullanıldığı platformların hızla eskimesi ve kullanıcı kaybına uğramasından dolayı yeni arayışlara giren şirket, 2005 yılında o dönemde Microsoft tarafından yeni satın alınan ve dünya çapında 100.000'den fazla şirket tarafından kullanılan KOBİ odaklı Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) platformu Navision (günümüzde Microsoft Dynamics NAV) konusunda uzmanlaşmış ve "Microsoft İş Çözümleri Ortağı" olmuştur. (Bu uzmanlığın adı daha sonra Microsoft tarafından "Microsoft Dynamics NAV İş Ortağı" olarak değiştirilmiştir.)On yılı aşkın süredir Microsoft Dynamics NAV uzmanlığını sürdüren İnfotek 2012 yılında Microsoft tarafından "Yılın Microsoft Dynamics İş Ortağı" olarak ödüllendirilmiştir.Günümüzde Türk bilişim sektörünün iyi bilinen, öncü ve söz sahibi şirketlerinden biri olan İnfotek, özellikle hizmet, üretim, sağlık, madencilik, denizcilik ve perakende sektörlerinde yüzden fazla yerel ve uluslararası Microsoft Dynamics NAV projesine imza atmış ve bu konuda hizmet vermeye devam etmektedir.

İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.S. industries

Microsoft dynamics nav
Teknik destek
Erp proje danismanligi
Erp yazilim egitim ve destegi

İnfotek Yazılım ve Donanım Hizmetleri A.S.'s financial review

Employees

17

Notable Alumni

Ayse Nur
Data Management Solution Engineer
damalink - The Data Management Company
Burcu Siratas
Microsoft Dynamics 365 Business Central Consultant
Pargesoft
Rahmi Levent
Enterprise Resources Planning Technical Consultant
Pargesoft
Ozden Bayram
Dynamics 365 Business Central/Nav Developer
Ciellos
Ilker Kilincarslan
Microsoft Dynamics 365 ERP Developer
TrimaxSecure

Employees

Senior Business Central Developer
Genel Müdür
FOUNDER PARTNER
Pazarlama ve Sosyal Medya

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.