no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

ECH Services - priemyselné čistenie, upratovanie a maľovanie

ECH Services - priemyselné čistenie, upratovanie a maľovanie


ECH Services - priemyselné čistenie, upratovanie a maľovanie's financial review

Employees

6


ECH Services - priemyselné čistenie, upratovanie a maľovanie information

ECH Services je poskytovateľom širokého spektra priemyselných služieb a riešení, ktoré poskytuje s cieľom zlepšenia vizuálnej stránky, zlepšenia pracovných podmienok, zníženia prevádzkových nákladov ako aj zvýšenia výkonu technológií a zariadení. Činnosti, ktorým sa venujeme: - PRIEMYSELNÉ ČISTENIE HÁL - ODMASŤOVANIE A ODPRAŠOVANIE STIEN, STROPOV, ČISTENIE PODLÁH- PRIEMYSELNÉ ČISTENIE STROJOV A...
ECH Services je poskytovateľom širokého spektra priemyselných služieb a riešení, ktoré poskytuje s cieľom zlepšenia vizuálnej stránky, zlepšenia pracovných podmienok, zníženia prevádzkových nákladov ako aj zvýšenia výkonu technológií a zariadení. Činnosti, ktorým sa venujeme: - PRIEMYSELNÉ ČISTENIE HÁL - ODMASŤOVANIE A ODPRAŠOVANIE STIEN, STROPOV, ČISTENIE PODLÁH- PRIEMYSELNÉ ČISTENIE STROJOV A ZARIADENÍ, VÝROBNÝCH LINIEK- ČISTENIE SUCHÝM ĽADOM, VYSOKOTLAKOVÉ ČISTENIE- UPRATOVANIE VÝROBNÝCH PRIESTOROV, ADMINISTRATÍVY- MAĽOVANIE A NATIERANIE HÁL A KONŠTRUKCIÍ- VEĽKOPLOŠNÉ MAĽOVANIE INTERIÉROV- ČISTENIE A NÁTER FASÁD- ČISTENIE A NÁTER STRIECH- PREDAJ ČISTIACEJ CHÉMIE TRION- VÝROBA A PREDAJ SUCHÉHO ĽADUPoskytujeme zákazníkom optimálne vizuálne, technické a ekonomické riešenia. Zakladáme si hlavne na ľudskom prístupe k našim zamestnancom, ako aj k našim partnerom a zákazníkom. Náš profesionálny tím je v neustálom raste a vyznačuje sa svojou dôkladnosťou, efektivitou a flexibilitou. Spoločnosť ECH Services s.r.o. zaručuje profesionálne dokončenie projektov bez ohľadu na ich veľkosť v celej SR prostredníctvom kvalifikovaných pracovníkov v stanovenom časovom limite. Ako vysoko profesionálny dodávateľ vytvárame inovatívne a efektívne riešenia. Naša práca sa zameriava na vytváranie trvalej hodnoty pre našich zákazníkov prostredníctvom prispôsobených riešení, rýchleho a spoľahlivého servisu a kvalitného spracovania. Táto prednosť a naša vysoko konkurenčná cenová politika robí našu službu jedinečnou. Sme tu, aby sme vám slúžili v tomto zmysle.

ECH Services - priemyselné čistenie, upratovanie a maľovanie industries

Facilities services

ECH Services - priemyselné čistenie, upratovanie a maľovanie's financial review

Employees

6

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.