no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews

Enge Enerji's financial review

Employees

6


Enge Enerji information

Firmamız ısıtma, iklimlendirme, havalandırma, çevre ve solar enerji alanlarında yapılan çalışmalar sonucunda mühendislik hizmetleri ile beraber imalat ve taahhüt hizmeti de vererek işlerine devam etmektedir. Enge Energy, güneş enerjisinden faydalanarak sürekli yenilikçi ürünler geliştirmektedir.Firmamız iklim değişikliği ve küresel ısınma problemlerini en aza indirecek çevreye ve doğaya duyarlı te...
Firmamız ısıtma, iklimlendirme, havalandırma, çevre ve solar enerji alanlarında yapılan çalışmalar sonucunda mühendislik hizmetleri ile beraber imalat ve taahhüt hizmeti de vererek işlerine devam etmektedir. Enge Energy, güneş enerjisinden faydalanarak sürekli yenilikçi ürünler geliştirmektedir.Firmamız iklim değişikliği ve küresel ısınma problemlerini en aza indirecek çevreye ve doğaya duyarlı temiz bir gelecek için ürün ve sistemler geliştirmeye devam edecektir.Dinamik, yenilikçi yönetimi ve alt yapısı ile önemli endüstriyel projeler bitiren firmamız, son yıllarda iklim değişikliğinin getirdiği felaketler küresel ısınmanın dünyamıza olumsuz etkileri ve sera gazlarının artması sebebi ile geliştirdiği fosil yakıtsız ısıtma, soğutma ve havalandırma ürün ve sistemleri ile geleceğimizi güvence altına alacak projeler yatmaktadır.Şirketimizin "Dünyaya saygılı, Dünyada saygın" stratejisinin özünü AR-GE çalışmaları oluşturmaktadır.

Enge Enerji's financial review

Employees

6

Notable Alumni

Umut Karagoez
Senior Project Engineer
BRF
Tunahan Cakir
Designer Project Lead
DAUSSAN
Okan Altun
Bakım Onarım Müdürü
KELEBEK MOBİLYA

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.