no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş.

GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş.


GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş.'s financial review

Employees

150


GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş. information

KuruluşGöltaş Çimento, 2.000 ortak iştiraki ile 1969 yılında Türkiye'de 600.000 ton/yıl kapasiteli ilk özel sektör çimento fabrikalarından birisi olarak Isparta, Burdur, Antalya ve Denizli yörelerinin çimento ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuştur.Genel BilgiGöltaş Çimento'nun ana faaliyet konusu, ileri teknoloji ve tam otomasyon sistemlerini kullanarak klinker, çimento ve hazır beton üretmektir....
KuruluşGöltaş Çimento, 2.000 ortak iştiraki ile 1969 yılında Türkiye'de 600.000 ton/yıl kapasiteli ilk özel sektör çimento fabrikalarından birisi olarak Isparta, Burdur, Antalya ve Denizli yörelerinin çimento ihtiyacını karşılamak üzere kurulmuştur.Genel BilgiGöltaş Çimento'nun ana faaliyet konusu, ileri teknoloji ve tam otomasyon sistemlerini kullanarak klinker, çimento ve hazır beton üretmektir. Ürünler yurtiçi ve yurtdışı piyasalarda satışa sunulmaktır.2016 yılı itibariyle yıllık klinker üretim kapasitesi 2.079.000 Ton, yıllık çimento üretim kapasitesi 5.068.800 Ton'dur.Göltaş Çimento, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer almaktadır.Şirket, Sermaye Piyasası Kurulunun 1 Aralık 1994 tarih ve 1227 sayılı izniyle kayıtlı sermaye sistemine geçmiş olup, hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görmektedir.ÜrünlerGöltaş Çimento, çimentonun hammaddesi olan Klinker ve son ürün olan Portland Çimento, Portland Kompoze Çimento, Puzolanik Çimento ve Sülfata Dayanıklı Çimento üretmektedir.

GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş. industries

Mining & metals
Mining

GÖLTAŞ ÇİMENTO A.Ş.'s financial review

Employees

150

Notable Alumni

Employees

Finance Manager
Mining Engineer
Production Intern
Makina İmalat ve Konstrüksiyon Teknisyeni
Engineer Intern

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.