no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

INDICATA Nederland

INDICATA Nederland


INDICATA Nederland's financial review

Employees

2


INDICATA Nederland information

INDICATA is het antwoord op de stijgende vraag naar realtime marktinzicht in de automotive. Het platform vertegenwoordigt niet alleen de overtuigende en innovatieve reflectie van de industrie, maar ook de meest efficiënte oplossing voor operaties in de tweedehandsmarkt. Als ook restwaarde-bepaling voor autofabrikanten, dealers, financiële instellingen, leasing bedrijven en fleetowners.INDICATA is ...
INDICATA is het antwoord op de stijgende vraag naar realtime marktinzicht in de automotive. Het platform vertegenwoordigt niet alleen de overtuigende en innovatieve reflectie van de industrie, maar ook de meest efficiënte oplossing voor operaties in de tweedehandsmarkt. Als ook restwaarde-bepaling voor autofabrikanten, dealers, financiële instellingen, leasing bedrijven en fleetowners.INDICATA is de volgende generatie in business intelligence voor marktinzicht in je occasionbeleid. Ons platform leidt tot unieke oplossingen om de winst te verhogen. Het succes dat wij ervaren, dankzij het gebruik van onze technologie, heeft een internationaal karakter en heeft reeds geleid tot een groeiend cliënteel onder marktleiders in de Automotive waarvan de occasionverkoop grote verbeteringen kent sinds het gebruik van INDICATA.INDICATA is het resultaat van een samenwerking tussen specialisten in de automobiel- en softwaresector. Samen hebben we onze unieke benadering ontwikkeld in het verzamelen, verwerken en analyseren van live occasionmarktgegevens en het geven van inzichten over de dynamiek van de markt.INDICATA maakt deel uit van de Autorola Groep, wereldwijd marktleider in online remarketing en ICT-oplossingen met het hoofdkantoor in Denemarken. Gericht op de Automotive voor professioneel vlootbeheer in de occasionsector. Het bedrijf heeft momenteel 350 medewerkers en vestigingen in 19 landen, waaronder heel Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Pacific-Azië.Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.indicata.nl of contact opnemen via:Email: info@indicata.nlTel: 030-60 20 193

INDICATA Nederland industries

Business intelligence
Automotive
Autodealers
Financiele instellingen

INDICATA Nederland's financial review

Employees

2

Technologies

Customer Relationship Management
Domain Name Services
Email Providers
CSS and JavaScript Libraries
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.