no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Ignis Aurum

Ignis Aurum


Ignis Aurum's financial review

Employees

2


Ignis Aurum information

Kompanija Ignis Aurum d.o.o. nudi inovativna rešenja i tehnologije grejanja. Ignis Aurum d.o.o. osnovan je 2013. godine sa sedištem u Beogradu. Začeci kompanije datiraju od 2007. godine kada je započeta regionalna distribucija proizvoda sa širokom mrežom koja je obuhvatala: Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Naša misija se zasniva na pronalaženju rešenja za svačiju svakodnevnu udob...
Kompanija Ignis Aurum d.o.o. nudi inovativna rešenja i tehnologije grejanja. Ignis Aurum d.o.o. osnovan je 2013. godine sa sedištem u Beogradu. Začeci kompanije datiraju od 2007. godine kada je započeta regionalna distribucija proizvoda sa širokom mrežom koja je obuhvatala: Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Naša misija se zasniva na pronalaženju rešenja za svačiju svakodnevnu udobnost kada se radi o grejanju, ali i o dodatnoj vrednosti za našu planetu. Brinemo o očuvanju i zaštititi prirodnih resursa, svesni smo društvene odgovornosti i stoga biramo za Vas samo proizvode od najboljih i najpoznatijih svetskih brendova koji se godinama razvijaju i kreiraju sve bolje i bolje proizvode koji manje troše prirodne resurse i redukuju emisiju ugljen-dioksida tokom svog rada. Zastupamo vodeće svetske brendove kao što su Jøtul, Noirot, Enerpia, Dimplex, Kratki i druge. U mogućnosti smo da ponudimo svakom kupcu najviši kvalitet po najpovoljnijoj ceni zahvaljujući liderskoj poziciji na tržištu. Proizvode direktno uvozimo iz Japana, Južne Koreje, Norveške, Češke, Irske itd.Naši zaposleni su uvek na usluzi svakom kupcu dajući tačne, detaljne i besplatne savete u vezi sa kupovinom jer izuzetno dobro poznaju sve pojedinosti proizvoda koje su važne i odlučujuće prilikom kupovine kako kamina na drva tako i bilo kog drugog proizvoda. Nudimo i usluge projektovanja, ugradnje i puštanja u rad celokupnog asortimana. Naš tim odlikuje profesionalnost na svakom koraku. Konstantno se edukujemo i posećujemo treninge koje organizuju naši partneri.Specijalizovani smo za grejanje tako da imamo i uspešnu saradnju sa profesionalnim korisnicima kao što su arhitekte, projektanti, investitori, veliki trgovački centri i ostala pravna lica.Izložbeni salon nalazi se na adresi Pančevački put 152 u Beogradu i prostire se na impozantnih 420 m². Na istoj adresi je i magacinski prostor koji nam omogućava brzu isporuku, a čak i samu ugradnju najtraženijih proizvoda iz našeg asortimana.

Ignis Aurum industries

Consumer goods
Consumers

Ignis Aurum's financial review

Employees

2

Technologies

Email Providers
Online Video Platforms
Tag Management
E-commerce Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.