no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Incredit

Incredit


Incredit's financial review

Employees

25


Incredit information

Kompānija Incredit veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem jau 10 gadus. Pa šo laiku kompānija spēja kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā, ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu, piedāvājot dažādu veidu online kreditēšanas produktus: patēriņa kredīts, kredīts auto iegādei, kredīts remontam un ceļojumam, kredīts precēm un pakalpojumiem un citi. I...
Kompānija Incredit veiksmīgi darbojas finanšu pakalpojumu sniegšanā Latvijas iedzīvotājiem jau 10 gadus. Pa šo laiku kompānija spēja kļūt par vienu no līderiem patēriņa kreditēšanas jomā, ar vairāk nekā 200 000 apmierinātu klientu, piedāvājot dažādu veidu online kreditēšanas produktus: patēriņa kredīts, kredīts auto iegādei, kredīts remontam un ceļojumam, kredīts precēm un pakalpojumiem un citi. Incredit kompānijas sniegtās konsultācijas, izsniegšanas ātrums un izdevīgi nosacījumi kopā veido kvalitatīvu servisu, ko novērtē ilggadējie klienti. Incredit mērķis ir palīdzēt saviem klientiem sasniegt pozitīvas pārmaiņas. Lai palīdzētu mazāk aizsargātajiem, Incredit organizē labdarības projektus. Piemēram, kā viens no pirmajiem kompānijas organizētajiem labdarības projektiem bija "Piepildi savu sapni" sadarbībā ar LBBF, kura ietvaros tika palīdzēts daudzbērnu ģimenēm, bērnu namiem un citiem Latvijā dzīvojošiem bērniem, projekta budžets bija 30 000€, tāpēc izdevās iepriecināt lielu bērnu skaitu. Savukārt labdarības projekta "Dod bērnam iespēju" ietvaros tika palīdzēts Bērnu slimnīcas pacientiem, kuriem bija nepieciešama ārstēšanās ārzemēs. Projekts tapa sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu un tā ietvaros ar Incredit klientu palīdzību tika savākti 40 000€. "Esam pateicīgi uzņēmumam InCREDIT GROUP par iniciatīvu un ziedojumu, kas dauziem bērniem un viņu ģimenēm nākamajā gadā palīdzēs visgrūtākajos brīžos, kad atbalsts ir ļoti nepieciešams! Un brīnišķīgie rotaļu lācīši pavisam noteikti kļūs par talismanu un bērniem mīļu draugu, kas būs līdzās, kad jāpārvar bailes un uztraukums", pateicību pauda Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja. Incredit aicina ikvienu nebūt vienaldzīgiem un palīdzēt tiem, kam šī palīdzība nepieciešama visvairāk!Incredit. Radām jaunas iespējas!

Incredit industries

Financial services

Incredit's financial review

Employees

25

Technologies

Email Delivery
Load Balancers
Analytics and Tracking

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.