no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Ingrid den Boer, Voeding - Leefstijl - Bewegen

Ingrid den Boer, Voeding - Leefstijl - Bewegen


Ingrid den Boer, Voeding - Leefstijl - Bewegen's financial review


Ingrid den Boer, Voeding - Leefstijl - Bewegen information

PERSOONLIJKE BEGELEIDING VOOR EEN GEZONDERE LEEFSTIJLIk coach mensen op weg naar een gezond voedings- en beweegpatroon. Stap voor stap. Met geduld en kleine veranderingen. Geen spectaculair gewichtsverlies op korte termijn, maar een blijvend gezond gewicht op de langere termijn. Dit is mijn overtuiging en daar werk ik graag aan. Samen met jou.Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en ben aangeslot...
PERSOONLIJKE BEGELEIDING VOOR EEN GEZONDERE LEEFSTIJLIk coach mensen op weg naar een gezond voedings- en beweegpatroon. Stap voor stap. Met geduld en kleine veranderingen. Geen spectaculair gewichtsverlies op korte termijn, maar een blijvend gezond gewicht op de langere termijn. Dit is mijn overtuiging en daar werk ik graag aan. Samen met jou.Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Op basis van de Richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad adviseer en coach ik mensen naar een gezond gewicht. Een gezond voedingspatroon gaat namelijk verder dan een weekmenu of een lijst met verboden producten. Het gaat over bewustwording, de juiste balans en praktische tips. Dus niet alleen over jouw maag, maar ook over jouw hoofd en jouw vitaliteit. Over geduld en met vallen en weer opstaan.Op mijn 20ste, na een zwemwedstrijd waarin ik maar niet vooruit leek te komen, ging er bij mij een lampje branden. Zou het tegenvallende resultaat te maken hebben met mijn week vasten?Inmiddels ben ik 30 jaar verder en staat voor mij als een paal boven water dat eten en bewegen onlosmakelijk samenhangen met je fit, energiek en blij voelen. Sterker nog: ik heb er mijn vak van gemaakt door een opleiding tot gewichtsconsulent te volgen. De kennis die ik daar opgedaan heb, gebruik ik graag om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.Benieuwd naar mijn werkwijze? Neem vrijblijvend contact op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Ingrid den Boer, Voeding - Leefstijl - Bewegen industries

Health, wellness & fitness
Health & human services

Ingrid den Boer, Voeding - Leefstijl - Bewegen's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.