no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Kapsül Teknoloji Platformu

Kapsül Teknoloji Platformu


Kapsül Teknoloji Platformu's financial review

Employees

58


Kapsül Teknoloji Platformu information

Kapsül Teknoloji Platformu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'nin teknolojik yetkinliğini geliştirmek amacıyla etki gücü yüksek program ve projelerin hayata geçirilmesine imkan sağlamak için Nisan 2020 tarihinde mevzuata alınan, Milli Teknoloji Hamlesi'ne katkı sunmak amacıyla Kasım 2020 tarihinde kurulmuştur. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kapsül Teknoloji Platformu, tekn...
Kapsül Teknoloji Platformu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'nin teknolojik yetkinliğini geliştirmek amacıyla etki gücü yüksek program ve projelerin hayata geçirilmesine imkan sağlamak için Nisan 2020 tarihinde mevzuata alınan, Milli Teknoloji Hamlesi'ne katkı sunmak amacıyla Kasım 2020 tarihinde kurulmuştur. Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kapsül Teknoloji Platformu, teknoloji odaklı çalışmalara destek sağlamayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda platform içinde yer alan takımlara yönlendirme ve rehberlik desteği, ihtiyaç duydukları eğitimler, projelerini gerçekleştirmek için gerekli olan teknik ve teknolojik malzeme desteği gibi farklı imkânlar sağlamaktadır. Kapsül Teknoloji Platformu, yeni nesil bir gençlik çalışması olarak Türkiye'de yerel yönetimler marifeti ile oluşturulan ilk kurumsal teknoloji gelişim çalışmasıdır. Şehirde mühendislik ve alanda teknoloji geliştirme ile ilgili bölümlerden öğrencilerden oluşan ekiplerin bir araya getirilmesi, ortak bir çalışma alanını sağlanarak deneyim ve fırsatların paylaştırılması amaçlanmıştır. Bu ekiplere sağlanan teknik, teknolojik, mentörlük, mekân, lojistik, konaklama ve start up girişimcilik destekleriyle bilgi ve yeteneklerin yönlendirilmesi, bu alanda gösterilecek gelişim potansiyelinin desteklenmesi, akademik çalışmalar ve ilgili akademik personel ile daha kolay buluşturulması sağlanmaktadır. Böylece teknoloji alanında takım çalışmasında bulunan, yarışmalara katılan ve girişimcilik faaliyetine bulunmak isteyen ekiplerin desteklenmesi ve değerlendirilmesi sağlanarak, belediye hizmetlerinde teknoloji geliştirme alanlarında da gençlerin değerlendirilmesi sağlanmaktadır.

Kapsül Teknoloji Platformu industries

Utilities

Kapsül Teknoloji Platformu's financial review

Employees

58

Employees

Mechanical Member
Project Assistant
Project Manager
Araştırmacı
Project Assistant

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.