no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Lødøen Bygg AS

Lødøen Bygg AS


Lødøen Bygg AS' financial review

Employees

3


Lødøen Bygg AS information

Lødøen Bygg AS er en anerkjent bedrift innen tømrerfaget, og vi har lang erfaring med å levere tømrertjenester av høy kvalitet til både private kunder og bedriftskunder. Med en dedikert stab av erfarne håndverkere, tar vi på oss alt fra mindre reparasjonsarbeid og oppussingsprosjekter, til større ombygginger og nybyggprosjekter. Lødøen Bygg AS tilbyr en rekke tjenester innenfor tømrerfaget, slik ...
Lødøen Bygg AS er en anerkjent bedrift innen tømrerfaget, og vi har lang erfaring med å levere tømrertjenester av høy kvalitet til både private kunder og bedriftskunder. Med en dedikert stab av erfarne håndverkere, tar vi på oss alt fra mindre reparasjonsarbeid og oppussingsprosjekter, til større ombygginger og nybyggprosjekter. Lødøen Bygg AS tilbyr en rekke tjenester innenfor tømrerfaget, slik som: • Taktekking • Gulvlegging • Bygging av terrasser • Montering av dører og vinduer • Montering av kjøkken • Utvendig fasadearbeid • Innvendig totalrehabilitering • Påbygg • Drenering og graving • Energivurdering • Plassbygde møbler: bokhyller, senger, garderobeskap, kjøkken osv. • Generell oppussing av stort og smått Vi tar i tillegg på oss prosjekter som krever spesialisert ekspertise, som restaurering av gamle bygninger og tilpasning av bygninger til tilgjengelighetskrav. Ønsker du å bruke oss som en totalentreprenør, står vi til ansvar for hele byggeprosessen fra start til slutt. Dette inkluderer planlegging, prosjektering, koordinering, gjennomføring og ferdigstillelse av hele byggeprosjektet. Som en totalentreprenør tar vi det helhetlige ansvaret for hele prosjektet, og bruker kun seriøse og profesjonelle samarbeidspartnere der det er behov. Vi har i tillegg et sterkt engasjement for å ivareta miljøet og tilstreber en bærekraftig praksis. Lødøen Bygg AS er en godkjent lærlingbedrift, og ønsker å bidra til å utdanne og forme neste generasjons tømrere. Ønsker du en lærlingplass i vår bedrift, er du velkommen til å ta kontakt.

Lødøen Bygg AS industries

Fasadeendring
Terrasse
Drenering og graving
Energivurdering

Lødøen Bygg AS' financial review

Employees

3

Employees

Tømrersvenn
Administrativ leder

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.