no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Løgismose Meyers

Løgismose Meyers


Løgismose Meyers' financial review

Employees

120


Løgismose Meyers information

Løgismose og Meyers har gennem en årrække arbejdet side om side med samme mål om at bidrage til at højne niveauet af den danske madkultur. Med sammenlægningen af de to familiefirmaer i 2015 er visionen kun blevet større og mere ambitiøs. 2015 var i ordets rette forstand et grundlæggende år, hvor virksomhederne Løgismose og Meyers gik sammen 15. januar for at skabe en af Danmarks ledende fødevarevi...
Løgismose og Meyers har gennem en årrække arbejdet side om side med samme mål om at bidrage til at højne niveauet af den danske madkultur. Med sammenlægningen af de to familiefirmaer i 2015 er visionen kun blevet større og mere ambitiøs. 2015 var i ordets rette forstand et grundlæggende år, hvor virksomhederne Løgismose og Meyers gik sammen 15. januar for at skabe en af Danmarks ledende fødevarevirksomheder med det formål, sammen endda stærkere, at kunne bidrage til at fremme den gode danske madkultur. Selskaberne er forankret i den danske landbrugsjord med en solid tro på at kunne frembringe kvalitetsfødevarer til den almindelige forbruger, som skal tilbydes et kvalitetsprodukt med stor smag. Dette gøres både ved at producere højkvalitetsvarer med nordiske råvarer samt at drive handelsvirksomhed med unikke produkter og hermed beslægtede produkter, eller også direkte at tilbyde vores kunder smagsoplevelser i gode og sunde måltider, som strækker sig fra færdigretter over cateringdrift til restauranter i forskellige kategorier. Uanset hvor vi arbejder i koncernen, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet. Et måltid, der ikke bringer glæde i vores liv, er nemlig ikke et måltid, men bare mad.Løgismose Meyers er administrationsselskab og varetager bl.a. kommunikation, økonomi og HR for Løgismose og Meyers virksomheder.Løgismose MeyersKattegatvej 532150 NordhavnLøgismose MeyersNy Vestergade 25672 Broby

Løgismose Meyers industries

Fodevarer
Produktudvikling
Vin
Gastronomi

Løgismose Meyers' financial review

Employees

120

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.