no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

LOB agency

LOB agency


LOB agency's financial review

Employees

2


LOB agency information

Společnost L.O.B. Finance s.r.o. byla založena na podzim roku 2011 za účelem poskytování služeb pojišťovacích zprostředkovatelů a investičních poradců. Postupem se její činnost rozvinula i do poskytování dalších služeb jako je zprostředkování obchodu a služeb. Pro naše obchodní partnery jsme zajišťovali prodej a prezentaci jejich výrobků a služeb prostřednictvím dalších našich partnerů, kterým jsm...
Společnost L.O.B. Finance s.r.o. byla založena na podzim roku 2011 za účelem poskytování služeb pojišťovacích zprostředkovatelů a investičních poradců. Postupem se její činnost rozvinula i do poskytování dalších služeb jako je zprostředkování obchodu a služeb. Pro naše obchodní partnery jsme zajišťovali prodej a prezentaci jejich výrobků a služeb prostřednictvím dalších našich partnerů, kterým jsme kromě produktu nabízeli i další servis jako školení a další vzdělávání jejich zaměstnanců. Tím jsme začali spolupracovat s organizacemi sdružujícími zdravotně postižené.Proto jsme se v roce 2015, rozhodli sami zabezpečovat a vytvářet pracovní příležitostí pro naše zdravotně postižené spoluobčany, což v současné době vnímáme jako svůj prvořadý úkol. V současné době zaměstnáváme patnáct pracovníků, několik stálých externích spolupracovníků a příležitostně odborníky z jednotlivých oblastí naší činnosti.Začlenění osob se zdravotním postižením na běžná pracoviště má pozitivní vliv na chování, motivaci a sociální inteligenci ostatních spolupracovníků, kultivuje firemní kulturu a celkově rozvíjí nás všechny. Vidíme v tom nejen naší práci, ale hlavně šanci pomoci osobám zdravotně postiženým a rozšířit co nejvíce do podvědomí lidí i firem, že i osoby se zdravotním postižením, mohou být i přes svůj hendikep výborní kolegové a přínos pro firmu.

LOB agency industries

Reklama a marketing
Nabidka zbozi
Kontaktni centrum
Bezpecnostni sluzby

LOB agency's financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.