no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

LOGIMEX | Dış Kaynak Uzmanı

LOGIMEX | Dış Kaynak Uzmanı


LOGIMEX | Dış Kaynak Uzmanı's financial review

Employees

1


LOGIMEX | Dış Kaynak Uzmanı information

Vizyonumuz: Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerindeki faaliyet alanlarını sürekli genişleterek Türkiye' de en önde yer almak.Misyonumuz: Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, değer yaratan bir şirket olmak.LOGIMEX der ki: " Türkiye' yi Küresel Rekabet Gücü Yüksek, Bilgi Ekonomisine...
Vizyonumuz: Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerindeki faaliyet alanlarını sürekli genişleterek Türkiye' de en önde yer almak.Misyonumuz: Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız ile müşterilerin ilk tercihi olarak, değer yaratan bir şirket olmak.LOGIMEX der ki: " Türkiye' yi Küresel Rekabet Gücü Yüksek, Bilgi Ekonomisine Uyum Sağlamış Bir Noktaya Taşıyacak Temel Strateji, Dünya' ya Açılmaya Hazır, Kendi Büyüme Kaynaklarını Yaratabilen Ülke Ekonomisidir. Bunun Sağlanması İçin Anadolu' nun Yenilikçi Yatırımları İle Dikkat Çeken, Dünya' ya Açılmaya Hazır Girişimcilerinin Desteklenmesi Gerektiğine İnanıyoruz."

LOGIMEX | Dış Kaynak Uzmanı industries

Tehlikeli madde guevenlik danismani egitimi
Dis ticaret danismanligi
Lojistik danismanligi
Dis ticaret egitimleri

LOGIMEX | Dış Kaynak Uzmanı's financial review

Employees

1

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.