no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Layer Branding

Layer Branding


Layer Branding's financial review

Employees

2


Layer Branding information

Geleceğin büyük markaları, bugün üzerine çalıştığımız projelerdir.Layer, evrensel literatüre sahip, çağdaş bir bilimin; reklamcılığın ağır misyonunu yüklenmiş, dünyaya sanayileşme de, toplam kalitede ve innovatif endüstrileşmede meydan okuyan Anadolu'nun heyecan, inanç ve umut dolu liderlerine hizmet vermek üzere konumlanmıştır.Çağımızın reel piyasalarını oluşturan, global pazar platformu rekabet ...
Geleceğin büyük markaları, bugün üzerine çalıştığımız projelerdir.Layer, evrensel literatüre sahip, çağdaş bir bilimin; reklamcılığın ağır misyonunu yüklenmiş, dünyaya sanayileşme de, toplam kalitede ve innovatif endüstrileşmede meydan okuyan Anadolu'nun heyecan, inanç ve umut dolu liderlerine hizmet vermek üzere konumlanmıştır.Çağımızın reel piyasalarını oluşturan, global pazar platformu rekabet üstü bir eforla kapılarım açmaktadır. Küresel ekonominin devleri pazar paylarını kemikleşmiş yüzdelerle ellerinde tutmaktadır. Bugün bölgesel pazarda dahi yeni İsimler tüketici nezdinde tereddütle algılanmaktadır. Artık üretim kararlarının alındığı ilk basamaklardan İtibaren,konumlandırma ve tutundurma stratejileri iletişim uzmanları ile birlikte belirlenmeli ve bütünleşik pazarlama iletişimi çerçevesinde kompakt bir yapıda sürdürülmelidir. Marka yaratmak, sınırlı bütçelerle doğru adımları atarak, doğru stratejilerle hedef kitlenin radarlarına takılabilmek, tıpkı bir cerrahi operasyon kadar uzmanlık, birikim ve hassasiyet gerektirir.Layer; Donanımlı, deneyimli ve uzman ekibi ile sizlerle aynı heyecanı ve coşkuyu paylaşan, sizinle aynı dili konuşan, küresel trendlerin ve global normların takipçisi olduğu kadar, bölge İnsanının sosyo kültürel psikografik haritasını da bütünüyle özümsemiş bir tam hizmet reklam ajansıdır.

Layer Branding industries

Marketing
Design
Strategy
Literature art

Layer Branding's financial review

Employees

2

Notable Alumni

Hueseyin Cetin
Reklam ve Halkla İlişkiler Direktörü
Özboyacı Altın
Aydin Tilkan
Temizlik Hizmetleri Şefi
ISS Turkiye
Halil Kes
Art Director
Modanisa

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.