no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Layer Sistem

Layer Sistem


Layer Sistem's financial review

Employees

8


Layer Sistem information

Layer Sistem Ticaret Limited Şirketi, bilişim teknolojileri alanında uzmanlıklarını birleştiren güçlü bir ekibin bir araya gelmesi ile 2014 yılında kurulmuştur.Uzman kadrosu ile 2014 yılına kadar farklı firmalar bünyesinde hizmet vermiş kurucu ortaklar Layer Sistem çatısı altında bir araya gelerek 10 yılı aşkın sektör tecrübelerini birleştirmiş ve 2014 yılı itibariyle hizmetler sunmaya başlamıştır...
Layer Sistem Ticaret Limited Şirketi, bilişim teknolojileri alanında uzmanlıklarını birleştiren güçlü bir ekibin bir araya gelmesi ile 2014 yılında kurulmuştur.Uzman kadrosu ile 2014 yılına kadar farklı firmalar bünyesinde hizmet vermiş kurucu ortaklar Layer Sistem çatısı altında bir araya gelerek 10 yılı aşkın sektör tecrübelerini birleştirmiş ve 2014 yılı itibariyle hizmetler sunmaya başlamıştır.Kuruluşundan bu yana kısa zamanda müşteri portföyüne kattığı değerli firmalar ile önümüzdeki dönem potansiyelinin haberciliğini yapan Layer Sistem, mevcut müşterileri ile sağladığı memnuniyet kapsamında hizmet yelpazesini yeni projeleri ile güçlendirmeyi hedeflemektedir.Layer Sistem, sistem ve network projelendirme, hazırlanması ve yönetimi ; yazılım geliştirme ve kiralama ; butik yazılım geliştiriciliği ; Cloud server hizmetleri ; danışmanlık hizmetleri ; Back-up projelendirme ve aktif yönetim konularındaki uzmanlığı ile sektöre iddaalı girişini tamamlamıştır.

Layer Sistem industries

Network danismanlik ve yoenetimi
Yazilim kiralama
Ibm partner network
Backup sistem coezuemleri

Layer Sistem's financial review

Employees

8

Technologies

Email Delivery
Analytics and Tracking
CSS and JavaScript Libraries
Other
Recruitment

Notable Alumni

Omer Ozcelik
Service Reliablity Engineer & Application Management
Turkish Technology

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.