no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Luscan Com

Luscan Com


Luscan Com's financial review

Employees

18


Luscan Com information

Societatea comerciala Luscan Com S.R.L. Buzau se ocupa cu producerea, comercializarea si transportul de agregate de balastiera si cariera.Inca de la infiintare, din anul 1992, politica firmei a fost orientata pe respectarea in cat mai mare masura a exigentelor clientilor, prin asigurarea unei calitati ridicate a agregatelor livrate, precum si prin respectarea intocmai a graficelor stabilite de com...
Societatea comerciala Luscan Com S.R.L. Buzau se ocupa cu producerea, comercializarea si transportul de agregate de balastiera si cariera.Inca de la infiintare, din anul 1992, politica firmei a fost orientata pe respectarea in cat mai mare masura a exigentelor clientilor, prin asigurarea unei calitati ridicate a agregatelor livrate, precum si prin respectarea intocmai a graficelor stabilite de comun acord cu beneficiarul.Tratarea cu maxima seriozitate a cerintelor clientului a dus la colaborari de lunga durata cu firme de renume din Romania, cum ar fi Lafarge, Travertec S.R.L. Buzau, membra a RAIL ONE, Astaldi SpA Italia, Max Boegl, Strabag Romania, Somaco Prefabricate Bucuresti, Porr Construct ,carora le furnizam agregate de balastiera si cariera.Evolutia firmei a cunoscut o traiectorie continuu ascendenta. Rezultatele financiare obtinute de-a lungul timpului au facut ca S.C. Luscan Com SRL sa se situeze anual pe locuri fruntase in clasamentele efectuate de Camera de Comert si Industrie a Judetului Buzau obtinand in ultimii ani locul 1 si 2 in topul firmelor de profil din Judetul Buzau, in anul 2015 clasandu-se pe locul 1.Societatea noastra detine Autorizatie de furnizor feroviar, aceasta fiind principalul furnizor de agregate naturale (PSS si sort 31,5-50mm) .Productia de cribluri si agregate de balastiera pentru betoane si mixturi asfaltice livrata societatilor Strabag Bucuresti, Strabag Buzau, Travertec Buzau, Somaco Buzau a ajuns la peste 400 de mii tone anual.In prezent firma are in exploatare 2 balastiere in orasul Buzau si in orasul Adjud in care in ultimii ani au fost facute investitii de circa 3,5 milioane euro. Acestea au avut ca rezultat o crestere spectaculoasa a productivitatii muncii precum si realizarea unor agregate de calitate foarte buna.Cele 2 balastiere ale S.C. Luscan Com S.R.L. au capacitatea tehnica de a realiza o productie de circa 5000 tone/zi/balastiera.

Luscan Com industries

Transportation/trucking/railroad
Truck transportation

Luscan Com's financial review

Employees

18

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.