no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Medline Sağlık Grubu

Medline Sağlık Grubu


Medline Sağlık Grubu's financial review

Medline Sağlık Grubu's Revenue (Yearly)

1.6M

Employees

62


Medline Sağlık Grubu information

1995 yılında Türkiye'nin ilk özel Mobil Sağlık hizmetini vermeye başlayan Medline, 2001 yılından itibaren Esas Holding iştiraklerinden biri olmuştur. Esas Holding, sağlık sektöründeki büyümesini 2007 yılında özel hastanecilik ve 2011 yılında da Evde Sağlık alanında hizmet vermeye başlayarak göstermiştir. Esas Holding, 2011 yılı itibariyle sağlık alanındaki yatırımlarını Medline Sağlık Grubu çatısı...
1995 yılında Türkiye'nin ilk özel Mobil Sağlık hizmetini vermeye başlayan Medline, 2001 yılından itibaren Esas Holding iştiraklerinden biri olmuştur. Esas Holding, sağlık sektöründeki büyümesini 2007 yılında özel hastanecilik ve 2011 yılında da Evde Sağlık alanında hizmet vermeye başlayarak göstermiştir. Esas Holding, 2011 yılı itibariyle sağlık alanındaki yatırımlarını Medline Sağlık Grubu çatısı altında toplamıştır.Medline Sağlık Grubu, ihtiyaç duyulan her tür sağlık hizmetini aynı kalitede ve standartta sunan, erişilebilir ve yaygın sağlık hizmetleriyle güçlü bir marka olarak yoluna devam edecektir. Türk halkının beklediği sağlık hizmetleri anlayışının nabzını tutan Medline Sağlık Grubu; bu duyarlılıkla sürekli yenilenerek sektörünün de öncüsü olacaktır.Medline Sağlık Grubu'nun vizyonu; ihtiyaç duyulan tüm sağlık hizmetlerinde her zaman en yakın mesafede duran ve ilk tercih edilen sağlık kurumlarını oluşturmaktır. Grup, toplumun sağlık ihtiyaçlarını ön planda tutarak, sürekli değişim ve gelişimin öncüsü olarak, hasta ve hasta yakını memnuniyetini gözeterek, yeni ve sağlıklı yaşam akımlarını ve bunun toplumda oluşturduğu beklentilere en iyi şekilde karşılık vererek büyüyecek, genişleyecek ve yaygınlaşacaktır.

Medline Sağlık Grubu industries

Acil
Ambulans hizmetleri
Saglik
Acil saglik

Medline Sağlık Grubu's financial review

Medline Sağlık Grubu's Revenue (Yearly)

1.6M

Employees

62

Technologies

Notable Alumni

Asli Tutus
İnsan Kaynakları Müdürü
Ashfield Engage
Safak Arici
Şahıs Şirketi
hepsiJET
Bahadir Senel
Uluslararası Hasta Programları Direktörü
Amerikan Hastanesi

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.