no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews

PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.

PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.


PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.'s financial review

Employees

5


PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş. information

Paksan Müh. Mak. San. Tic. A.Ş. 1982 yılından bu yana ülkemizdeki hidrolik platform ihtiyacının büyük bir kısmını karşılamaktadır. Gerek ürettiği makinelerin kalitesi gerekse satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmuş, İsveç'ten Tayvan'a kadar dünyanın kırk altı ülkesinde adını duyurmuştur. Paksan ürün kalitesi sayesinde dünya çapında bir marka olmayı başarmış, sektö...
Paksan Müh. Mak. San. Tic. A.Ş. 1982 yılından bu yana ülkemizdeki hidrolik platform ihtiyacının büyük bir kısmını karşılamaktadır. Gerek ürettiği makinelerin kalitesi gerekse satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmuş, İsveç'ten Tayvan'a kadar dünyanın kırk altı ülkesinde adını duyurmuştur. Paksan ürün kalitesi sayesinde dünya çapında bir marka olmayı başarmış, sektöründe ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş ve etmeye de devam etmektedir.\\Kaleli Group bünyesinde yer alan Kaleli Platform, Paksan Firmasının ürettiği hidrolik platformların geniş yelpazeye sahip filosu ile kiralama işlemlerini yürütmektedir. Yine Kaleli Group bünyesinde bulunan HPM şirketi ise servis & bakım hizmetleri ve gezici araçları ile haftanın yedi günü 24 saat en hızlı ve güvenilir şekilde hizmet vermeyi sürdürmektedir.\\Ailemize yeni katılan Silyon, Paksan‘nın uluslararası trafiğini yönetmek amacı ile kurulmuştur.\\Paksan firması her zaman desteklediği genç arkadaşlarımızla bünyesinde bulunan Ar-Ge çalışmalarını da dur durak bilmeden sürdürmeye devam etmekte ve bu çalışmalarla ülkemize ve sektöre öncülük etmektedir.\\Halkın içinden gelen Paksan firması halka açılma yönündeki adımlarını atmış, firma yatırım teşvik belgesini almıştır. İki fabrika ile üretime devam eden fabrikalarımız Çankırı Çerkeş te 45000 metrekarelik arazide 22500 metrekaresi kapalı imalat alanı olan fabrika imalat projesi de hızla devam etmektedir.\\Toplam kalite yönetimini benimsemiş, ISO 9001 kalite yönetim sistemiyle imalatını sürdüren firmamız müşterilerine en kaliteli imalatı yapabilmek için çalışmalarını var gücüyle sürdürmeye devam etmektedir. \\Başarılı kadromuzla, her zaman yükseklere, yükseklerdeki tüm işlerinizde sizinle güven içinde beraberiz.

PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş. industries

Machinery

PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.'s financial review

Employees

5

Employees

İmalat
satınalma müdürü

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.