no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

RailConnect

RailConnect


RailConnect's financial review

Employees

8


RailConnect information

RailConnect ontwikkelt en organiseert opleidingen voor getalenteerde professionals in de spoorsector. Opleidingen die gebaseerd zijn op ons Kickstart-concept. Dit concept gaat ervan uit dat je het beste leert in een netwerk setting. Met collega's uit verschillende bedrijven die actief zijn in het spoor werk je aan o.a:- Begrip van het spoorsysteem- Inzicht in de keten en je eigen rol in die keten-...
RailConnect ontwikkelt en organiseert opleidingen voor getalenteerde professionals in de spoorsector. Opleidingen die gebaseerd zijn op ons Kickstart-concept. Dit concept gaat ervan uit dat je het beste leert in een netwerk setting. Met collega's uit verschillende bedrijven die actief zijn in het spoor werk je aan o.a:- Begrip van het spoorsysteem- Inzicht in de keten en je eigen rol in die keten- Innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de sectorKickstart RAILKickstart RAIL is een introductieprogramma voor nieuwe, hoogopgeleide medewerkers in de spoorsector. Een programma waarin je in drie dagen de wereld van het spoor leert kennen. Begeleid door een universitair docent en samen met vakspecialisten krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Kickstart PROKickstart PRO is een versnellingsprogramma voor collega's van verschillende bedrijven met vijf tot tien jaar werkervaring in de spoorsector. Een programma waarin deelnemers diepgaander kennis opdoen van de werking van het spoorsysteem en samen, onder begeleiding van ervaren docenten en consultants werken aan innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Doel is om jouw prestaties verder te verbeteren door verdieping van kennis en verbreding van netwerk en inzicht.Basisopleiding treinverkeersleider De basisopleiding treinverkeersleiding is het eerste gedeelte van de opleiding tot treinverkeersleider. Dit gedeelte wordt afgesloten met een examen waarna de opleiding wordt voortgezet op een verkeersleidingspost van ProRail. De opleiding bestaat uit voornamelijk uit theorie en oefenen op de simulatieset. Tijdens het simuleren ligt de nadruk op het scherp krijgen van wat er aan de hand is, het bepalen van de impact en het toepassen van de juiste procedure. De opleiding wordt verzorgd door opleiders die allen ruime ervaring hebben als treinverkeersleider. Vanuit het principe "vakman leidt vakman op" kiezen wij voor een praktische insteek met een dosis enthousiasme!

RailConnect industries

Verbeteren spoorprestaties & connecten en versnellen
Connecten en versnellen
Verbeteren spoorprestaties
Transportation/trucking/railroad

RailConnect's financial review

Employees

8

Technologies

Email Providers
Tag Management
Online Video Platforms
Load Balancers

Notable Alumni

Joanne Fu
Senior Planning Manager
Mace
Sohail Syed
Dispatch & Logistics Coordinator
Cornerstone Logistics

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.