no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Tehnomanija

Tehnomanija


Tehnomanija's financial review

Tehnomanija's Revenue (Yearly)

73.4M

Employees

310


Tehnomanija information

Kompanija Tehnomanija osnovana je 1999. godine i danas je članica velike PROINTER grupe. Sa širokom mrežom maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postala lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. U bogatoj Tehnomanijinoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomani...
Kompanija Tehnomanija osnovana je 1999. godine i danas je članica velike PROINTER grupe. Sa širokom mrežom maloprodajnih objekata, Tehnomanija je postala lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. U bogatoj Tehnomanijinoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko grupa, kao što su: bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, telefoni, IT uređaji i dodatna oprema, a koji se mogu pronaći na brojnim lokacijama širom Srbije.U svom svakodnevnom poslovanju, Tehnomanija nastoji da zaposlenima pruži prijatnu radnu atmosferu, sa ciljem uspostavljanja dugoročnih pozitivnih odnosa. S druge strane, okrenutost ka kupcima i njihovom zadovoljstvu, ima za cilj da Tehnomaniju pozicionira kao kompaniju prvog izbora prilikom kupovine. Kako biste otkrili više, posetite našu web stranicu https://www.tehnomanija.rs i naš blog https://www.tehnomanija.rs/blogUkoliko želite da svoju karijeru nastavite u Tehnomaniji posetite https://www.tehnomanija.rs/zaposlenje i konkurišite slanjem biografije na posao@tehnomanija.rs

Tehnomanija industries

Shopping
Retail
It
Home appliances

Tehnomanija's financial review

Tehnomanija's Revenue (Yearly)

73.4M

Employees

310

Employees

Freelance Graphic Designer
Head of HR Operations department
Saradnik za brend i instore marketing
Purchase Specialist
Assistant Financial Accountant

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.