no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

TheVIT

TheVIT


TheVIT's financial review

Employees

91


TheVIT information

TheVIT har som mål å være den beste partneren for virksomheter med ledere som vil tenke nytt og skaffe seg konkurransefordeler. Vi er et konsulentselskap som tilbyr kompetanse og løsninger innenfor en rekke fagområder. For ledere som ønsker tilgang til sterk kompetanse og fleksible løsninger, leverer vi det du har behov for av ressurser og kompetanse innenfor økonomi- og HR-området. På en fleks...
TheVIT har som mål å være den beste partneren for virksomheter med ledere som vil tenke nytt og skaffe seg konkurransefordeler. Vi er et konsulentselskap som tilbyr kompetanse og løsninger innenfor en rekke fagområder. For ledere som ønsker tilgang til sterk kompetanse og fleksible løsninger, leverer vi det du har behov for av ressurser og kompetanse innenfor økonomi- og HR-området. På en fleksibel måtte tilpasse de behov og endringer i disse. Er behovet for ressurser midlertidig, vil vår løsning for management for hire kunne være det som passer best.For ledere som vil effektivisere og automatisere prosesser, samt skaffe seg raskere og bedre beslutningsgrunnlag, vil våre eksperter på robotisering, maskinlæring og kunstig intelligens i vår rådgivningsenhet sørge for kostnadsreduksjoner og kvalitetsforbedring i virksomhetens løpende prosesser.For ledere og team som ønsker å ta beslutninger med et enda bedre beslutningsgrunnlag enn i dag, vil våre eksperter sørge for innhenting av data fra ulike kilder, ved bruk av API-er og roboter, etablere robuste og sikre løsninger for dataflyt, samt utforming av de rapportene som er nødvendig for de beste beslutningene. Vi inkluderer også maskinlæring og kunstig intelligens når det også bidrar til bedre beslutningsgrunnlag.

TheVIT industries

Finance
Okonomi
Cfo
Okonomisjef

TheVIT's financial review

Employees

91

Employees

Head of People and Competence
Director CFO Services
Manager - CFO Services
Senior Manager
Human Resources Consultant

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.