no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş.

Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş.


Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş.'s financial review

Employees

28


Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. information

Topkapı Rakı Markasının temelleri , Antalya'lı 32 işadamı tarafından 2005 yılında Antalya'da atıldı. Üretim için, uzmanlık alanı damıtılmış alkollü içecek olan Antalya Alkollü İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu.Türk turizminin başkenti olan Antalya'da, turizm sektöründe alkollü içecek tüketiminin yüksek oluşu ve turizmin büyümesine paralel olarak tüketim rakamlarının daha da artacağının öngörül...
Topkapı Rakı Markasının temelleri , Antalya'lı 32 işadamı tarafından 2005 yılında Antalya'da atıldı. Üretim için, uzmanlık alanı damıtılmış alkollü içecek olan Antalya Alkollü İçecek Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu.Türk turizminin başkenti olan Antalya'da, turizm sektöründe alkollü içecek tüketiminin yüksek oluşu ve turizmin büyümesine paralel olarak tüketim rakamlarının daha da artacağının öngörülmesi, bölgede ve çevre illerde hammadde kaynaklarının boluğu projenin hayata geçirilmesinde etkili oldu .Bu imkanları verimli bir şekilde kullanıp her anlamda en iyi katma değeri yaratmak amacıyla , Türkiye'nin bu alanda en ileri seviyede teknojiye sahip tesisini hayata geçirmek üzere yola çıkıldı . Tesisin tamamlanması sürecinde Topkapı Rakı Markasının yanına yeni birkaç marka rakı ile votka da üretim hattına eklendi. Topkapı grubu ürünlerin pazarlama, satış, dağıtım işlerini organize edip yürütmek üzere 2008 yılında Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. kuruldu.2008 yılının sonunda Topkapı Rakı grubu markaları olarak Rakı ve Votka'da farklı beş ürün çeşidi ile tüketicilerimizle buluşuldu. En son üretim teknolojisini son derece etkin kullanan ve yenilikçiliği prensip olarak benimseyen Topkapı Rakı grubunun ürünleri, kısa zamanda tüketicinin beğenisini kazandı.

Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş. industries

Distile cin uretimi distilled gin
Alkol uretimi distillery
Silver filtration guemues filtrasyon
Alkollue icecek alcoholic beverages

Topkapı İçecek Dağıtım Pazarlama A.Ş.'s financial review

Employees

28

Technologies

Domain Name Services
CSS and JavaScript Libraries

Notable Alumni

Efdal Erdinc
Strategic Account Sales Manager
Trio Mobil
Jacob McIker
Director of Marketing And Business Development
MEYKON

Employees

Satış Şefi
Bölge Müdürü
Satış Şefi
regional manager
ŞATIŞ ŞEFİ

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.