no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

i4strategy - Advice & ICT Interim Management

i4strategy - Advice & ICT Interim Management


i4strategy - Advice & ICT Interim Management's financial review


i4strategy - Advice & ICT Interim Management information

i4strategy is een onafhankelijk managementadviesbureau gespecialiseerd in het geven van bedrijfsadvies aan het Midden- en KleinBedrijf (MKB) en ICT Interim Management voor Midden- en KleinBedrijf (MKB) en Groot Zakelijke Markt (GZM). i4strategy biedt de volgende diensten:- Het Strategic Support Program (SSP)™ wordt uitgevoerd door de Register Strateeg™ en biedt praktische ondersteuning / advies aa...
i4strategy is een onafhankelijk managementadviesbureau gespecialiseerd in het geven van bedrijfsadvies aan het Midden- en KleinBedrijf (MKB) en ICT Interim Management voor Midden- en KleinBedrijf (MKB) en Groot Zakelijke Markt (GZM). i4strategy biedt de volgende diensten:- Het Strategic Support Program (SSP)™ wordt uitgevoerd door de Register Strateeg™ en biedt praktische ondersteuning / advies aan ondernemers in het MKB bij het realiseren van hun doelstellingen, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak. Binnen het programma komen alle aspecten aan de orde die ondernemers in hun dagelijkse praktijk tegenkomen. Van marketing tot financiering, van inkoop tot personeel. Gebaseerd op een grondige analyse van de interne bedrijfsvoering en externe marktomstandigheden, wordt een strategisch plan ontwikkeld en adequate ondersteuning geboden om die veranderingen in te zetten die leiden tot omzetgroei. De uitkomsten vormen de basis voor uw toekomst, uw ‘morgen'. Niet het zoveelste algemene en theoretische plan wat daarna verstoft of onder de stapel terecht komt, maar to-the-point en praktisch uitvoerbaar. U bepaalt daarna de uitvoering, stap voor stap, met de Register Strateeg™ naast u. De Register Strateeg™ is daarbij niet alleen uiterst betrokken, maar ondersteunt u daar waar u dat nodig acht. - ICT Interim Management, of het nu een tijdelijk inspringen, het reorganiseren van een afdeling of een (grote) organisatieverandering betreft, het managen van uw ICT afdeling kan u aan i4strategy overlaten. Met oog voor uw stakeholders en organisatiecultuur en d.m.v. duidelijke communicatie maken we het samen een succes.- Program / Project / Business / Service / Bid / Cost Management, in nauwe samenwerking met het management uitvoeren van de vaak strategische doelstellingen van uw organisatie waarbij de relatie tussen meerdere projecten en belanghebbenden wordt gewaarborgd. Kenmerken: Prince2, ITIL, TFI, RFP, RFQ, ROI en TCO.

i4strategy - Advice & ICT Interim Management industries

Strategisch advies voor het mkb
Ict program management
Ict project management
Ict interim management

i4strategy - Advice & ICT Interim Management's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.