no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

iksgk.com I Danışmanlık ve Mali Müşavirlik

iksgk.com I Danışmanlık ve Mali Müşavirlik


iksgk.com I Danışmanlık ve Mali Müşavirlik's financial review

Employees

2


iksgk.com I Danışmanlık ve Mali Müşavirlik information

Türkiye'de Özel Sektör, Maliye Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumunda uzun yıllar çeşitli pozisyonlarda görev yapmış olan ekibimiz İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik alanında uzman kadrosuyla özel sektör ve kamu sektörüne yönelik profesyonel hizmetler sunmaktadır.iksgk, Denetim, Yönetim Danışmanlığı, Kurumsal Risk Danışmanlığı, Vergi ve Sosyal Güvenlik Danışmanlığı alanlarında...
Türkiye'de Özel Sektör, Maliye Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumunda uzun yıllar çeşitli pozisyonlarda görev yapmış olan ekibimiz İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik alanında uzman kadrosuyla özel sektör ve kamu sektörüne yönelik profesyonel hizmetler sunmaktadır.iksgk, Denetim, Yönetim Danışmanlığı, Kurumsal Risk Danışmanlığı, Vergi ve Sosyal Güvenlik Danışmanlığı alanlarında hizmet vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti, globalleşen dünya içerisinde ekonomik, sosyal, mali ve hukuksal alanda hızlı bir değişim süreci yaşamaktadır. Firmalarınız için alacağınız kararlarda hızlı ve en uygun olanını almak konusunda sizlere yardımcı olmak amacıyla, firmanızın karşılaşacağı mali – hukuki riskleri en aza indirmek için sizlerin hizmetindeyiz.Hedefimiz, gelişen iş dünyasına uygun olarak, şirket yönetiminin karar alma sürecinde ihtiyacı olan verileri en hızlı ve doğru şekilde ulaştırmak, müşterilerimize zaman, enerji ve rekabet gücü kazandırmaktır. Aynı zamanda, müşterilerimizin İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik yönetimi alanında farklılaşmalarını ve geniş bir hareket alanına sahip olmalarını sağlayarak, gerek zaman, gerekse enerjilerini asıl işlerine yönlendirmelerini olanaklı kılmaktır.

iksgk.com I Danışmanlık ve Mali Müşavirlik industries

Insan kaynaklari ve sosyal guevenlik
Human resources
Human resources services

iksgk.com I Danışmanlık ve Mali Müşavirlik's financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.