no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

livsindhold.dk

livsindhold.dk


livsindhold.dk's financial review


livsindhold.dk information

Det handler om at vi alle kan opdage magien i vores hverdag, at vi alle kan lære at leve et magisk liv i dagligdagen.Det handler om letheden, glæden og dynamikken i det nære.Det handler om så simple ting som fokus og livsindtilling – og samtidigt at vi er bevidste om og afklarede mht. vores personlige livsværdier. CoachingJeg coacher indenfor life-coaching temaer. For yderligere oplysninger eller ...
Det handler om at vi alle kan opdage magien i vores hverdag, at vi alle kan lære at leve et magisk liv i dagligdagen.Det handler om letheden, glæden og dynamikken i det nære.Det handler om så simple ting som fokus og livsindtilling – og samtidigt at vi er bevidste om og afklarede mht. vores personlige livsværdier. CoachingJeg coacher indenfor life-coaching temaer. For yderligere oplysninger eller booking af personlig coaching session, se liv-s-coaching.ForedragJeg holder foredrag om positivt fokus, om at vælge at være glad hver dag og leve med glæde, god energi og med positivt fokus i hverdagen. Kontakt mig på liv (a) livsindhold.dk for yderligere oplysninger.WorkshopsJeg afholder workshops om livsindhold, positivt fokus i hverdagen og hvordan vi alle kan få så meget mere ud af vores daglige liv, ved at ændre en smule på tænke-måde og reaktionsmønstre. Følg med på bloggen for at se hvornår jeg afholder næste workshop.Kontaktliv@livsindhold.dk

livsindhold.dk industries

Human resources

livsindhold.dk's financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.