Jan Flak's Professional Contact Details

Location
Steinkjer, Trondelag

Jan Flak's Current Company Details

Grilstad AS markedsfører skikkelig mat, og er en av Norges største produsenter av kjøttprodukter. Vi er klar markedsleder på spekevarer i Norge gjennom merkevarene Grilstad, Stranda og Tind. Grilstad er også ma...
Grilstad AS markedsfører skikkelig mat, og er en av Norges største produsenter av kjøttprodukter. Vi er klar markedsleder på spekevarer i Norge gjennom merkevarene Grilstad, Stranda og Tind. Grilstad er også markedsleder på fryste hamburgere. Grilstad AS startet som spekematfabrikk i Trondheim i 1957. Grilstad ble ganske tidlig en landsdekkende aktør, takket være produktene vi kaller de tre store: Jubelsalami, Gullsalami og Trønderfår!Grilstad leverer kjøttvarer til både dagligvaremarkedet og til storkjøkken og restaurant i hele Norge. Konsernet har aktivitet i hele verdikjeden med slakting, nedskjæring og foredling av kjøtt. Merkevarer under merkene Grilstad og Stranda utgjør den største delen av omsetningen. Det er i ca. 405 ansatte i konsernet. Fabrikkanleggene ligger i Trondheim, på Stranda og i Brumunddal. Vi har også en fabrikk i Østersund i Sverige. Her produseres spekevarer som distribueres gjennom dagligvarebutikker i Sverige.Vår visjonStolte skapere av matglede – hver dagVi gleder oss til å skape matglede for våre kunder hver eneste dag!Hos Grilstad mener vi at hva vi spiser, hvor maten kommer fra og hvordan den er produsert, transportert og presentert, har betydning for folks helse, dyrevelferden, samfunnet og miljøet.Vårt løfte er å levere skikkelig mat fra skikkelige folk! I dette ligger det blant annet at våre produkter aldri skal gå på bekostning av kvalitet. Å lage god spekemat er et håndverk som krever lang erfaring. Vi er stolte av å føre denne arven videre. Vår ambisjon er å skape matglede med våre produkter og kontinuerlig lansere ny og spennende varianter som kan bidra til et sunnere kosthold og skape nye tradisjoner!Ved forbrukerhenvendelser, send oss gjerne dette til firmapost@grilstad.no så vil vi svare deg så snart vi kan.
mechanical or industrial engineering
manufacturing

Jan Flak's Work History and Education

Grilstad AS
Fabrikksjef
2014 - Present

Frequently Asked Questions about Jan Flak


What company does Jan Flak work for?

Jan Flak works for Grilstad AS.

What is Jan Flak's role at Grilstad AS?

Jan Flak's role at Grilstad AS is Fabrikksjef.

What is Jan Flak's email address?

Jan Flak's email address is j**@grilstad.no.

What is Jan Flak's business email address?

Jan Flak's business email address is j**@grilstad.no.

What industry does Jan Flak work in?

Jan Flak works in the Mechanical Or Industrial Engineering industry.

Who are Jan Flak's colleagues?

Jan Flak's colleagues are Annette Hveding, Espen Jacobsen, Geir Johansen, Helge Opsvik and more.

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

"We love the interface, the experience, and most importantly… the results."

Erik Straub

Chief Marketing Officer, Kickfurther

"Using Apollo, we’ve solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects."

Michael Transon

CEO, Victorious

Ready to try it out?

Get started for free, then add your whole team. You can always talk to sales if you’re interested in advanced plans.