no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Delen Madencilik ve İnşaat

Delen Madencilik ve İnşaat


Delen Madencilik ve İnşaat's financial review

Employees

30


Delen Madencilik ve İnşaat information

Hakkımızda, Delen Madencilik ve İnşaat A.Ş firmamızın %100 sahibi Ayberk Delen, 1993 yılından itibaren bu sektörde çalışmakta , bilgi ve deneyimini şirketimize aktarmaktadır .1996 yılında kurulan ilk şahıs firmamız ile taşeronluk hizmetleri çerçevesinde madencilik faaliyetlerine başlamış bulunmaktayız .2006 yılında kurulan Altay Madencilik firmamız , Dedeman Madencilik'ten Kayseri'nin Yahyalı i...
Hakkımızda, Delen Madencilik ve İnşaat A.Ş firmamızın %100 sahibi Ayberk Delen, 1993 yılından itibaren bu sektörde çalışmakta , bilgi ve deneyimini şirketimize aktarmaktadır .1996 yılında kurulan ilk şahıs firmamız ile taşeronluk hizmetleri çerçevesinde madencilik faaliyetlerine başlamış bulunmaktayız .2006 yılında kurulan Altay Madencilik firmamız , Dedeman Madencilik'ten Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde taşeronluk işini almıştır . Ayberk Delen'in başarılı faaliyetleri kendisinin referansı olmuş , Türkiye'nin en büyük madencilik grubu CVK Grup ve Çin'in en büyük paslanmaz krom üreticisi TİSCO'nun ortaklığı bulunan Güney Kromları ve Krom Maden firmalarına taşeronluk hizmeti vermiştir .İpek Madencilik , Manolya Madencilik ve Alser Madencilik gibi firmalara hizmet veren şirketimiz , dünyanın en büyük yatırım fonlarından Amerika'lı Capital Group'un Türkiye'deki yatırımları olan Turchrome Group bünyesindeki firmalarada taşeronluk faaliyetleri de sürdürmüştür . Halı hazırdaki CVK Grup bünyesindeki kurşun-çinko ve krom madeni ruhsatlarında ve Manolya Madencilik firmasının krom madencilik ruhsatlarında imzaladığı redevans sözleşmeleri gereği faaliyetlerine devam eden Şirketimiz , kurumsallaşma politikaları gereği şahıs firmasından anonim şirkete dönüşmüş , 2017 yılında Delen Madencilik ve İnşaat A.Ş adını almıştır . Şirketimiz madencilik sektöründe vermiş olduğu müteahhitlik hizmetleri çerçevesinde kuyu,galeri,desandre ve fere gibi hazırlık çalışmalarına ek olarak yüksek ve düşük kaliteli cevher üretimi yapmaktadır . Deneyimli kadromuz ile vermiş olduğumuz redavans hizmetleri sayesinde ise işveren firmaların tüm madencilik risklerini üstlendiğimiz gibi verimli ve hızlı çalışmalarımız ile operasyonel faaliyetlerini de minimum seviyelere indirmekteyiz .

Delen Madencilik ve İnşaat industries

Mining & metals
Mining

Delen Madencilik ve İnşaat's financial review

Employees

30

Employees

Muhasebe&Finans
Mining Engineer
Topoğraf
Maden Mühendisi
occupational safety spealist

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.